Handicare söker en Servicechef till huvudkontoret i Kista

2017-02-10

Handicare AB är del av Handicare Group, ett internationellt svenskägt bolag med en omsättning på ca 3 miljarder SEK och  med säte i Kista. Vi tillverkar och marknadsför medicintekniska förflyttningshjälpmedel som gör vardagen enklare för både vårdgivare och brukare. Vår slogan är ”Making everyday life easier”. Läs mer om oss på webben www.handicare.se.

 

Nu söker vi dig som är en erfaren och kompetent Servicetekniker. Du har tidigare flerårig erfarenhet av tekniskt servicearbete hos kund och även någon typ av ledarerfarenhet. Du kommer att leda och utveckla samt arbeta i ett service team som hanterar Handicares serviceärenden över hela den Nordiska marknaden, och som till viss del även stöttar serviceorganisationen runt om i Europa och övriga världen.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Teknisk support externt och internt
  • Ansvar för kundreklamationshantering, servicearbeten och produktreturhantering
  • Utbildning och certifiering av externa och interna tekniker gällande installation, service och reparation
  • Analys och rapportering av KPIer samt reservdels-/komponentförsäljning

 

Vi söker dig som:

  • Har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska, är social, samt har en god pedagogisk förmåga
  • Är bra på att genomföra strukturerad problemlösning, koordinering och att operativt leda arbetsinsatser
  • Har ett intresse för medicintekniska produkter samt drivs av att ge kunden förstklassig service
  • Har en god administrativ förmåga, samt tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem

 

För detta ser vi att du är en ansvarstagande och självgående person som motiveras av att hjälpa Handicares  kunder och dina kollegor på allra bästa sätt. Du är bra på att planera och prioritera. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som hjälpmedelstekniker av förflyttningshjälpmedel och vi värdesätter din förmåga att leda samt arbeta i en grupp.

Hos oss blir du en del av ett engagerat team med personal som brinner för produkterna och möjligheten att med sin kunskap hjälpa människor till en bättre vardag. Du rör dig i en internationell miljö med många globala kontakter.

Ansökan:
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15:e mars 2017. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. För mer information om tjänsterna kontakta HR Manager Kajsa Palmgren, 08-557 622 12 kajsa.palmgren@handicare.se.  

Välkommen med din ansökan!

Tags: